Superliga

Grønkjær: Indsatsen i Parken var afgørende

FC København røg i går ud af Europe League til Marseille, da holdet tabte 3-1 i Frankrig, men ifølge Jesper Grønkjær var tingene allerede ødelagt fra start.

Jesper Grønkjær og FC København tabte i går 3-1 til Marseille og røg dermed ud af den europæiske turnering, Europe League. Wingeren var naturligvis i startopstillingen men blev skiftet ud efter en noget skuffende indsats. Efter kampen var danskeren ikke i tvivl om, hvor det gik galt.

- Det var ikke i dag, det gik galt, det var i den første kamp. Marseille viste igen, at de er et rigtigt godt hold. Men den første kamp var bedre, end det var i dag fra vores side, siger Jesper Grønkjær til Ritzau.

Kantspilleren var ellers tiltænkt en nøglerolle, men han fik aldrig fundet sit fodfæste. Et par gange i første halvleg mistede han bolden i gode kontramuligheder, fordi han tog alt for lange træk. Grønkjær blev derfor udskiftet i anden halvleg, men var nu ikke i tvivl, da han skulle gøre status på kampen.

- Med udgangspunkt i den første kamp fik vi vist, at vi kan være med, selv om man må anerkende, at de har nogle spillere, der lavede nogle gode ting. Men de var et bedre hold i dag, end vi var, siger Jesper Grønkjær.

FC København kan nu fokusere 100 procent på SAS Ligaen, hvor det ligner, at klubben skal duelere med OB om guldet.