Superliga

Magnus Pehrsson ser fremgang i truppen

Selvom Aab i går tabte 2-1 til Zenit i en træningskamp, er Aab-træner Magnus Pehrsson ganske fortrøtsningsfuld forud for SAS-liga starten.

Aab er ligesom mange andre hold i SAS-ligaen i gang med at finpudse formen op til sæsonstarten. Holdet er på træningslejr i Spanin, hvor de blandt andet har lidt nederlag til de to store russiske klubber Dynamo Moskva, og Zenit Skt. Petersborg.

I går tabte holdet 2-1 til Zenit, men Magnus Pehrsson ser dog fremgang i truppen.

- Vi har en god defensiv i kampen, som er meget mere balanceret, og vi står bedre sammen på banen. Der bliver også investeret mere i det returløb og duelspil, som vi var lidt dårlige til mod Dynamo. Jeg synes også, at kampen blev spillet på et højere niveau generelt, og vi er godt ganske godt med, siger Pehrsson til Nordjyske.

Aab-holdet har en enkelt kamp tilbage mod AB på onsdag inden det går løs mod FC Nordsjælland i første turneringskamp, og der skulle de gode takter fra træningslejren gerne gå op i en højere enhed.

- Kampene hernede i spilles på et lige så godt niveau, som i de turneringenskampe, der venter. Vi mangler lige at få sat den gode offensiv fra den første kamp, og den god defensiv fra den sidste kamp sat sammen. Der har vi jo kampen på onsdag mod AB til at finpudse tingene, siger Magnus Pehrsson.

Aab ligger inden sæsonstarten på en noget skuffende 7.plads, 13 point fra førerholdet OB.