Superliga

Sundhedschef: Urealistisk at Jakob Poulsen spiller landskamp

Landsholdsspilleren Jakob Poulsen er mere end tvivlsom til næste uges landskamp mod Østrig. Forårspremieren i SAS Ligaen kan også komme i fare.

AGF's landsholdsspiller Jakob Poulsen måtte onsdag rejse hjem fra AGF's træningslejr som følge af den ankelskade, som har plaget ham den seneste tid.

Jakob Poulsen skal i Danmark have foretaget undersøgelser af skadens omfang, men fra Spanien er der ikke den store optimisme på spillerens vegne, når det kommer næste uges landskamp.

- Jakob har ikke kunnet træne sammen med resten af holdet i et stykke tid, og alene på baggrund må det betegnes som tvivlsomt, om han kan blive klar til næste uge, siger fysioterapeut og leder af AGF's sundhedsstab Jens Bo Vestergaard til tipsbladet.dk.

Læs også: J. Poulsen: Ved ikke om jeg når landskamp

- Vi bliver nødt til at afvente de retningslinier, der kommer oven på undersøgelsen, og så er det selvfølgelig også op til Morten Olsen, hvorvidt han ønsker at benytte Jakob Poulsen.

Bliver Jakob Poulsen ikke klar til landsholdet, må der også være bange anelser omkring AGF's forårspremiere søndag 7. marts mod FC København i Parken.

Jens Bo Vestergaard venter også på resultaterne fra en undersøgelse af et af holdets andre profiler, Benny Feilhaber. Amerikaneren skal også i denne uge have foretaget yderligere undersøgelser af sin skadede ankel.

- Det er heller ikke at sige, hvordan der ser ud med Benny. Det kan både blive en dreng og en pige, og vi må afvente resultaterne af undersøgelsen, lyder det fra Jens Bo Vestergaard til tipsbladet.dk.