Superliga

Zuma: Hellere FCK end Man. City

Når Sibusiso Zuma ser tilbage på karrieren, er han glad og stolt over tiden i FC København, og han ville på ingen måde gøre det om ikke engang for en klub i Premier League.

Sibusiso Zumas år i FC København var fantastiske både for spilleren og for klubben, men selv om Zuma leverede flotte præstationer i både ligaen og internationalt kom salget til en af Europas største klubber aldrig, og det er Zuma egentlig ikke så ked af.

- Hvis jeg skulle gøre det hele om, ville jeg stadig have spillet i Danmark i mange år. Jeg er glad og stolt over at have spillet i FCK. Forestil dig, at jeg var kommet til Manchester City for eksempel. Så havde jeg måske spillet to kampe og var så røget på bænken. For mig er det sådan, at når jeg gør noget, så vil jeg være en af de bedste. Når jeg spiller på landsholdet, vil jeg være en af de bedste. Og jeg vil være en favorit blandt tilhængerne, og det var jeg i FCK. Jeg havde et meget specielt forhold til tilhængerne, siger Sibusiso Zuma til tipsbladet.dk.

Sydafrikaneren blev i 2005 solgt til tyske Arminia Bielefeld hvor han spillede i tre sæsoner inden han vendte hjem til sydafrikanske Mamelodi Sundowns sidste år.

Læs også: Brøndby-spillerne gratulerede Zuma

Få Danmarks eneste rendyrkede fodboldavis leveret til døren.