Benitez vil hente Daniel Agger til Napoli
Illustration
Serie A

Benitez vil hente Daniel Agger til Napoli

Rafael Benitez hentede Daniel Agger til Liverpool i 2006, og nu pønser han efter sigende på at hente ham til Napoli, der er gået på jagt efter en midterforsvarer.

Napoli er på jagt efter en ny midterforsvarer, da Paolo Cannavaro meget vel kan forlade klubben i januar. Napolis træner Rafael Benitez har derfor været ved sportsdirektør Riccardo Bigoni for at lægge en ønskeseddel.

I følge Napoli-avisen Il Mattino står Daniel Agger på den ønskeseddel, og italienerne kan dermed gøre alvor af et forsøg på at lokke Agger væk fra Anfield Road i januar, når transfervinduet åbner. FC Barcelona forsøgte sig i sommer uden held, og Manchester City har også før forsøgt at lokke Agger væk fra Liverpool, som han kom til i 2006, da netop Benitez var manager i den engelske storklub.

Agger og Benitez kender altså hinanden godt fra årene 2006 til 2010, hvor Benitez var chef for den danske landsholdsanfører, og nu kan de to måske blive forenet i Napoli, hvor Benitez har gang i et spændende projekt med et stærkt hold og en række stjernespillere, der kom til klubben i sommer.

Daniel Agger har tidligere på efteråret givet udtryk for, at han vil væk fra Liverpool, hvis han ikke spiller og ikke længere bliver fundet god nok. Det blev dengang kædet sammen med, at Agger på det tidspunkt sad på bænken i den engelske klub. Siden har Agger slået fast, at han ønsker at blive i Liverpool, men han har blot spillet seks af Liverpools 11 Premier League-kampe i denne sæson, og inden han spillede i weekendens 4-0 sejr over Fulham, kunne han se trioen Martin Skrtel, Kolo Touré og Mamadou Sakho stå foran ham i køen til pladserne i midterforsvaret.

Så Napoli kan måske få held til at vække Daniel Aggers interesse, og kan de det, vil flere storklubber formentlig straks følge op med interesse for ham. FC Barcelona mangler således fortsat en midterforsvarer og kan måske genoplive interessen for Agger, hvis situationen udvikler sig sådan, at han vil væk fra Liverpool.

Daniel Aggers mangeårige makker i Liverpool, Martin Skrtel, menes i øvrigt også at være på Rafael Benitez' liste over interessante midterforsvarere.