Guarin presser på for skifte væk fra Inter
Illustration
Serie A

Guarin presser på for skifte væk fra Inter

Inter aflyste i går handlen med Juventus, der skulle sende Fredy Guarin til Torino og Mirko Vucinic til Milano. Guarins agent ventes til møde med Inter-ledelsen i dag, mens Napoli nu melder sig ind i kampen om colombianerens underskrift.

Colombianske Fredy Guarin mødte ikke op til træning i Inter her til morgen, hvilket har trukket overskrifter i Italien. I følge Sky skulle midtbanemanden dog have fået fri i to dage, efter forhandlingerne med Juventus blev afbrudt i aftes.

En opsigtsvækkende byttehandel involverende Guarin og Mirko Vucinic var så godt som på plads, men Inter-præsident Erik Thohir sprang i målet, og det har efter sigende gjort Guarin rasende. Hans agent ventes til møde hos Inter-ledelsen i dag for at udrede trådene.

Samtidig har Napoli angiveligt meldt sig ind i kampen om Fredy Guarins underskrift, men Inter-profilen menes at være så opsat på et skifte til Juventus, at han fortsat håber, det kan gå igennem.

På trods af den kortsluttede handel med Juventus var Inter aktive på markedet i går, da de lejede den uruguayanske forsvarsspiller Alvaro Pereira ud til brasilianske Sao Paolo for de næste halvandet år.

LÆS OGSÅ: Store handler på vej i Inter