Higuain vil skrive historie med Napoli
Illustration
Serie A

Higuain vil skrive historie med Napoli

Gonzalo Higuain har på ingen måde fortrudt, at han valgte skiftet fra Real Madrid til Napoli. 

Mange Napoli-fans var ganske givet bekymrede, da klubben i sommer solgte stjernen over dem alle, Edison Cavani, til Paris Saint-Germain, men den skepsis er så småt forduftet med tilgangen af Gonzalo Higuain. 

Argentineren har fået en fornem start på tilværelsen i Serie A, hvor det indtil videre er blevet til ni sæsontræffere i ligaen. Og selvom Higuain havde flere bejlere i sommer, blandt andre Arsenal, så fortryder han ikke det mindste, at han valgte fodboldgale Napoli.

- Napoli er en fantastisk by, hvor fodbold kommer i første række efterfulgt af alt mulig andet. For en person som mig, der elsker denne sport, er det et vidunderligt sted at være, fordi de lever for fodbold. Der var overhovedet ingen tvivl, da jeg valgte klubben. Præsident Aurelio De Laurentiis overbeviste mig med det samme med en toptræner som Rafael Benitez og hans projekt, siger Higuain til den argentinske avis Olé.

Napoli har efter en stærk start på sæsonen måttet se Juventus trække fra i toppen af Serie A. Således har Den Gamle Dame 10 point ned til syditalienerne, men Higuain har stadig stor tiltro til det lyseblå mandskab. 

- Jeg vil hjælpe dette hold med at vokse og skrive historie med Napoli. Vi ved, det bliver svært, men vi vil prøve. I Italien er fodbold mere taktisk, så det er vanskeligere at finde plads. Men jeg er sikker på, at jeg vil forbedre mig eget spil meget ved at spille i denne liga, siger argentineren.

Gonzalo Higuain og Napoli skal forsøge at hente ind på Juventus og Roma i toppen af Serie A, når Sampdoria på mandag gæster Stadio San Paolo.