Inter-legende: Jeg ville bare tilbage på banen
Illustration
Serie A

Inter-legende: Jeg ville bare tilbage på banen

40-årige Javier Zanetti gjorde comeback for Inter lørdag aften efter en slem skade.

40 år er ingen alder, når man hedder Javier Zanetti. Den argentinske Inter-legende har været ude i seks måneder med en skade, og mens de fleste andre spillere på den alder nok var stoppet, ville Javier Zanetti det anderledes. Han nægtede at stoppe, han ville bare tilbage på banen.

Og det kom han så. Lørdag aften kom Inter-anføreren på banen som indskifter i 2-0 sejren over Livorno, efter han i april smadrede sin akillessene. Og det var til stor glæde for Javier Zanetti.

- Jeg er meget glad, for i en alder af 40, og når man har været ude i seks måneder, er det ikke nemt (at komme tilbage på banen, red.). Lige fra dag et, hvor jeg blev opereret, har jeg sagt, at jeg vill have mindst en kamp mere foran vores fans. Jeg kan ikke bede om mere, siger Javier Zanetti til Sky Sports Italia og uddyber sin glæde:

- Jeg er nødt til at takke fansene, præsidenten og alle dem, der har været ved min side fra læger til holdkammerater til alle, der har ønsket at se mig på banen igen. Jeg er også glad for, at mit comeback kom i en kamp, hvor vi fik en vigtig sejr, siger Javier Zanetti.

Zanetti har spillet i Inter siden 1995.