Juve ydmyget i vanvittigt Viola-comeback

På et kvarter vendte Fiorentina nederlag til sejr i arvefjende-opgøret mod Juventus.

Juventus, der er i Champions League-gruppe med danske FC København, gik fra at være i ekstase til at være ydmyget og frustreret i søndagens rivalopgør mod Fiorentina.

Det startede ellers godt for holdet fra Torino. 2-0 var man foran, inden dommeren fløjtede til pause. Først havde Carlos Tevez udnyttet et straffespark og dernæst scorede det ombejlede midtbanetalent Paul Pogba.

Men så stoppede morskaben for gæsterne. Og Giuseppe Rossi overtog løjerne, da der var spillet 66 minutter og ved stillingen 2-0 til gæsterne.

Den italiensk-amerikanske angriber reducerede først til 1-2 på endnu et straffespark. Ti minutter senere var stillingen 2-2. Igen stod Rossi bag.

Endnu bedre blev det for Fiorentina, da der gik få minutter, inden comebacket var komplet. Spanske Joaquin, der er kommet til klubben denne sommer fra Malaga, scorede til 3-2. Og så var hjemmeholdet tæt på at fuldføre et vanvittigt comeback.

Fuldføre det gjorde Rossi også. Nemlig sit hattrick, da han scorede til 4-2 og lukkede og slukkede kampen til La Violas fordel. Angriberen har igennem hele sin karriere kæmpet med mange skader, men talentet og evnen til at score mål har der aldrig været i tvivl om. Det satte Rossi uden for enhver tvivl denne søndag.