Juventus skulle bruge to røde kort for at komme i gang

Juventus vandt lørdag med 2-0 over Chievo Verona i et opgør, hvor de først rigtigt fik tingene til at glide, da de kom to mand i overtal.

Juventus er - muligvis for en stund - tilbage på førstepladsen i Serie A efter en sejr på 2-0 på udebane over Chievo. Her var der tale om en kamp, hvor der skulle to udvisninger til før Juventus-maskinen rigtigt kom til at køre.

Det italienske mesterhold havde nemlig ganske store vanskeligheder med at få lirket låsen til Chievos forsvar op i løbet af kampen, men med udvisninger til Bastien i første halvleg og Cacciatore i anden halvleg havde 'Den Gamle Dame' godt en halv time med to mand i overtal.

Her var det først den tyske midtbanespiller Sami Khedira, som kunne sende Juventus på sejrskurs efter 67 minutter, hvorefter den målfarlige argentiner Gonzalo Higauin med få minutter tilbage af den ordinære spilletid kunne lukke kampen.

Sejren betyder, at Juventus nu er to point foran Napoli på andenpladsen i den bedste italienske række. Dog er Napoli én kamp efter, og de møder søndag Bologna på hjemmebane, hvor de med en sejr kan tilbageerobre førstepladsen, som de længe har siddet på.

I næste runde skal Juventus møde Sassoulo, mens lørdagens modstander fra Chievo skal en tur til Bergamo, hvor de skal møde Andreas Cornelius' Atalanta.