Milan-træner kritiserer dårlig Balotelli
Illustration
Serie A

Milan-træner kritiserer dårlig Balotelli

Massimiliano Allegri var langt fra tilfreds med Balotellis indsats i søndagens udebanekamp mod Parma.

Søndag spillede AC Milan på udebane mod Parma, og skuffede endnu en gang. Kampen endte 3-2 og dermed har Milan stadig kun fået to point på udebane denne sæson. Balotelli spillede endnu engang en mindre god kamp, og Milan-træner Allegri kritiserede ham på et efterfølgende pressemøde.

- Vi blev nødt til at ændre på nogle ting i anden halvleg, jeg tog Balotelli ud fordi han spillede en dårlig kamp, kom det fra Milan-træneren.

- Balotelli havde nogle få gode aktioner, men ellers spillede han dårligt. Jeg havde brug for en central angriber der kunne spille den rolle, og det gjorde Balotelli ikke, på trods af hans egenskaber. Han havde allerede fået en advarsel, så jeg var bange for at vi skulle gå ned til 10 mand, fortalte Milan-træneren til Sky Sport Italia.

Allegri vurderer, at det bliver svært at nå op i toppen af ligaen med dette nederlag.

- Denne kamp var fundamental for os for at holde os tæt på top seks, men siden at de alle vandt denne weekend bliver det endnu sværere.

Milan ligger på en skuffende 10. plads efter ni runder i Serie A med 16 point op til Roma, som er på førstepladsen. Balotelli har kun bidraget med tre af Milans 16 mål.

Milan møder Lazio, som ligger på 7. plads, i næste runde allerede på onsdag.