Napoli: Higuain kun ved 80 procents styrke
Illustration
Serie A

Napoli: Higuain kun ved 80 procents styrke

I Napoli forventer de sig mere af Gonzalo Higuain, der ifølge klubbens læge, har brug for tid til at vænne sig til at spille så regelmæssigt, som han gør for sin nye klub. 

I sidste sæson spillede Gonzalo Higuain kun 12 kampe fra startfløjt til slutfløjt for Real Madrid. I denne sæson forholder det sig helt anderledes. Den argentinske angriber er skiftet til Napoli, hvor han er fast mand i angrebet, men den øgede spilletid betyder også, at han ifølge italienernes læge, endnu ikke arbejder ved fuld styrke. 

- Gonzalo gør det rigtig godt. Jeg ved, at han tidligere ikke har været vant til at spille så meget, og han har haft lang tid til at komme sig efter hver kamp, siger Napoli-læge Federico Di Nivola til Tuttosport og fortsætter:

- Men nu spiller han en kamp hver tredje dag. Til dato har han spillet flere kampe her, end han gjorde hele sidste sæson i Madrid. Han er igen ved at blive en atlet. 

- Som fodboldspiller vil jeg vurdere, at han spiller for 80 procent af sin fulde styrke. Jeg er sikker på, at han har et enormt potentiale og en extraordinær fysik, der stille og roligt vil vågne.

Higuain har scoret seks gange i 12 kampe i Serie A for Napoli. Den 25-årige angriber har dog ikke fundet vej til netmaskerne i de sidste tre kampe, så måske kan der være noget om trætheden, som Napoli-lægen taler om. I morgen får han dog chancen for at vende tilbage i målscorerens rolle, når holdet rejser til Rom for at møde Lazio.