Sen scoring gav Roma fjerde remis på stribe
Illustration
Serie A

Sen scoring gav Roma fjerde remis på stribe

Roma måtte nøjes med det ene point ude mod Atalanta. Det var Rom-klubben fjerde uafgjorte i træk. 

Roma startede sæsonen på fornemmeste vis med 10 sejre i de første 10 kampe. Siden da er det ikke gået gnidningsfrit for den italienske hovedstadsklub, der inden eftermiddagens svære udekamp i Bergamo mod Atalanta havde spillet de seneste tre kampe uafgjort mod upåagtede modstandere som Torino, Sassuolo og Cagliari. 

Rudi Garcias tropper skulle også denne søndag få en vanskelig dag på kontoret. Efter en målløs første halvleg 51 minutter tilkendt et frispark en stykke uden for feltet. Det tog Davide Brivio sig af med et noget sløjt spark, men på utrolig vis fik Roma-keeper Morgan De Sanctis ikke afværget forsøget.  

Roma lagde et massivt pres på hjemmeholdet i slutfasen, og i de døende sekunder kom hollandske Kevin Strootman romerne til undsætning, da han tæt under må sendte bolden i nettet på oplæg fra Adem Ljajic 

På trods af den sene udligning  serverede Roma en gylden mulighed til Juventus, der kan øge forspringet i toppen af Serie A, når de senere i aften møder Udinese. 

Også Inter måtte nøjes med det ene point, da Milano-klubben havde besøg af Sampdoria. Freddy Guarin så ellers længe ud til at blive matchwinner på Giuseppe Meazza, men bare et minut før tid var Fernandes Garcia Renan på pletten og sikrede Sinisia Mihajlovic endnu et point i serberens anden kamp i spidsen for Genoa-klubben.