Årets mål: Se Bendtners kongekasse her
Foto: Trond Tandberg/Getty Images
Skandinavien

Årets mål: Se Bendtners kongekasse her

Nicklas Bendtner lavede årets mål i Eliteserien, og det tåler bestemt et gensyn.

Tilbage i august måned tog Rosenborg et vigtigt skridt på det mesterskab, som holdet endegyldigt sikrede sig for et par uger siden. Her vandt Nicklas Bendtner og co. nemlig 2-1 over topholdet Molde, og udligningen stod den danske angriber for.

Den opstod efter en fejl af Moldes målmand, men Bendtners afslutning fejlede bestemt ikke noget, og i går aftes blev målet kåret til det bedste i hele sæsonen i Eliteserien. Du kan se scoringen i videoen herunder. 

Ved samme awardshow, Fotballfesten 2017, fik den danske landsholdsangriber også overrakt sin pris for at ende som sæsonens topscorer i den bedste norske række, mens Danmarks landstræner, Åge Hareide, modtog den prestigefyldte Kniksen-prisen, som er en slags ærespris i norsk fodbold.

Endnu en kending af dansk fodbold blev hædret, idet den tidligere OB-spiller Tore Reginiussen, som spiller på hold med Bendtner i Rosenborg, vandt kåringen som årets spiller i ligaen. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.