Hamrén fortsætter hos Sverige
Illustration
Skandinavien

Hamrén fortsætter hos Sverige

Frem til 2016 hedder Sveriges landstræner stadig Erik Hamrén, efter han har forlænget sin kontrakt med landets fodboldforbund.

Siden Sverige blev slået ud i VM-playoff'en mod Portugal, har svenske medier spekuleret i, at landstræner Erik Hamrén ville stoppe sit virke på landsholdet. De spekulationer bliver dog nu manet i jorden, da den tidligere AaB-træner har valgt at forlænge sin kontrakt.

Parterne afholdt her til eftermiddag pressemøde, hvor de bekræftede, at 56-årige Hamrén fortsætter frem mod EM i Frankrig i 2016. 

- Vi er meget tilfredse med Eriks arbejde, og der er en gensidig interesse i at fortsætte vores samarbejde. Hvis vi ser på resultaterne, vi er tilfredse. Tyskland (som blev nummer et i VM-kvalifikationspuljen, red.) er rangeret nummer to i verden, og Portugal er rangeret som nummer fem, og VM-håbet levede længe, siger formanden for Sverige fodboldforbund, Karl-Erik Nilsson.

Da Portugal og i særdeleshed Cristiano Ronaldos hattrick sendte Sverige ud i VM-mørket, var det noget af et slag for Erik Hamrén og resten af landsholdet. Faktisk var det det værste, træneren har prøvet i sin karriere, men nu er han klar til at se frem.

- Det føles godt, og jeg er taknemmelig for, at jeg havde et antal dage til at sørge og tænke, før vi begyndte at tale om en forlængelse. Det var hårde tolv dage, siger Hamrén. 

- Jeg var meget opsat på at fortsætte med dette og er klar til den udfordringen at tage os til Frankrig.