Rosenborg-træner: Bendtner kan forsvinde til sommer
Foto: Steve Welsh/Getty Images
Skandinavien

Rosenborg-træner: Bendtner kan forsvinde til sommer

Hos de norske mestre er de forberedt på, at Nicklas Bendtner kan forlade klubben til sommer. Han kunne også have skiftet klub i vinter, men valgte selv at blive.

I det nys overståede januartransfervindue var der bud efter Nicklas Bendtner, og hvis han ville, kunne han have forladt Rosenborg BK. Det ville han dog ikke, så i det næste halve år bliver sidste sæsons topscorer i Norge, hvor han er.

Lige præcis det halve år kan dog også ende med at blive Bendtners sidste i Rosenborg. Klubbens cheftræner, Kåre Ingebrigtsen, gør sig i hvert fald ikke nogen illusioner om, at hans danske angriber aldrig skifter klub.

- Vi er fuldt klar over, at Nicklas kan forsvinde til sommer. Der er så mange forespørsler på ham. Nicklas kunne også have forladt Rosenborg i dette vindue, men det var ham selv, der valgte at blive hængende, siger Ingebrigtsen til Adresseavisen.

Skulle Nicklas Bendtner, der fyldte 30 for to uger siden, vælge at forlade Rosenborg, er klubben allerede dækket fornuftigt ind i angrebet. I januar kom den tidligere topscorer Alexander Søderlund tilbage til klubben efter to ufrugtbare år i Saint-Etienne.

Bendtner har kontrakt med Rosenborg til udgangen af 2019, så hvis han skal forlade klubben inden da, skal der betales en transfersum. Særligt Ligue 1-klubben Bordeaux blev sat nævnt som interesserede i angriberen i januar, men endte med at leje Bendtner landsmand Martin Braithwaite i resten af sæsonen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.