Vålerenga henter Børvens afløser
Illustration
Skandinavien

Vålerenga henter Børvens afløser

Vålerenga har angiveligt skrevet kontrakt med angriberen Vidar Ørn Kjartansson, der kommer til klubben som afløser for FCN-emnet Torgeir Børven.

Torgeir Børven har angiveligt valgt at tage til Twente fremfor at skifte til FC Nordsjælland, der også var inde i billedet til at sikre sig angriberen. Endnu har Vålerenga ikke bekræftet den 22-årige skarpretters klubskifte, men afløseren har de alligevel allerede fundet.

I følge VG bliver islandske Vidar Ørn Kjartansson i dag præsenteret i Vålerenga, hvor han altså bliver holdkammerat med Nicolai Høgh og får Michael Schjønberg som træner, idet han er assistent for cheftræner Kjetil Rekdal.

Vålerenga betaler én million norske kroner til Kjartanssons islandske klub Fylkir. En væsentlig mindre sum end den, økonomisk hårdt ramte Vålerenga får for Torgeir Børven, når han skifter til Twente.

Oslo-klubben afgav i øvrigt i går udviklingsansvarlig Andrea Loberto til rivalerne fra Trondheim, Rosenborg, hvor Loberto bliver faglig leder i udviklingsafdelingen.