AaB-boss ærgrer sig over kontraktudløb
Illustration
Superliga

AaB-boss ærgrer sig over kontraktudløb

Det ærgrer AaB's sportschef, at så mange af klubbens profiler har kontraktudløb til sommer.

Kasper Risgård, Rasmus Thelander, Anders Due og Lasse Nielsen har flere ting tilfælles. For det første er de alle på lønningslisten i AaB, og for det andet har alle fire kontraktudløb til sommer sammen med Hallur Hansson og Jeppe Curth.

De fleste nordjyder vil sige, at AaB med det samme skal se at få forlænget kontrakten med den nævnte kvartet, men Superliga-topholdet er så presset på økonomien, at det ikke er noget, man bare lige gør i Aalborg. Til stor ærgrelse for sportschef Allan Gaarde.

- Det ærgrer mig selvfølgelig, at vi har kontraktudløb med flere profiler allerede til sommer. Det er alle sammen spillere, som vi rigtig gerne ser fortsætte i AaB

- Jeg kan ikke sige, hvor langt vi kan eller vil strække os for at holde på profilerne. Det handler om, at vi har en økonomisk ramme, som vi er nødt til at agere i. Det kommer ikke som nogen bombe, at vi i AaB har nogle økonomiske begrænsninger. Og derfor er vi også nødt til at være troværdige i forhold til de lønninger, vi kan tilbyde, siger Gaard til BT og tilføjer:

- Det kunne sgu være spændende, hvis vi kunne fastholde den her trup.

Kasper Risgård fastslår over for avisen, at han gerne tager endnu en tørn i AaB, som han vendte tilbage til i sommer efter et ophold i Silkeborg.