Aalesund: FCK har været eksemplariske
Illustration
Superliga

Aalesund: FCK har været eksemplariske

Aalesund har kun gode ting at sige om Carsten V. Jensen og FC København, som man efterhånden har forhandlet med i et stykke tid.

Der er blevet holdt nogle møder og talt en del i telefon mellem lederne i Aalesund og lederne i FC København den seneste uges tid. Årsagen er som bekendt, at de danske mestre er ved at købe topscoreren Abderrazaq Hamed-Allah.

Og selv om det for begge parters vedkommende handler om at få mest muligt ud af modparten uden at give alt for meget den anden vej, så har Aalesund kun gode ting at sige om forhandlingerne med FCK og Carsten V. Jensen, der allerede har snakket med Abderrazaq Hamed-Allah, selv om han fortsat er kontraktligt bundet til Aalesund.

- Som udgangspunkt kan vi ikke nægte nogen at snakke med vores spillere, så længe de varsler os. Vi har et godt forhold til FCK, som selvsagt har varslet os. Klubben har gjort alt på en meget værdig måde, så det er ikke noget problem for os, at de har snakket med Hamed-Allah, siger direktør Henrik Hoff til smp.no.

Hovedpersonen forholder sig – som han gjort under hele forhandlingsforløbet mellem FCK og Aalesund – tavst.

- Jeg har fået besked om ikke at sige noget, siger Hamed-Allah og henviser til sin agent.

FC København forventes at kunne præsentere marokkaneren som ny spiller i Parken inden længe – ifølge BT betaler de danske mestre 24 millioner kroner for angriberen.