Superliga

Absalonsen droppet i AC Horsens

AC Horsens vil ikke købe lejesvenden Johan Absalonsen fri af kontrakten i FC København, bedyrer sportsdirektøren Jesper Hansen.

Johan Absalonsen er færdig i AC Horsens. Klubben, der tabte bronzemedaljerne i den sidste runde af Superligaen, vil ikke benytte sig af den købsoption, som de har på FC København-spilleren. Absalonsens løn er simpelthen for dyr, det bekræfter AC Horsens-sportsdirektøren Jesper Hansen.

- Vi har meddelt både Johan Absalonsen og FC København, at vi ikke vil købe ham fri. Det er en helhedsbetragtning, der gør, at vi siger nej, siger Hansen til Horsens Folkeblad og fortsætter:

- Når vi kigger på Johan Absalonsens præstationer på vores hold kontra den løn, vi skulle betale, og salgssummen til FC København, har vi valgt at sige fra.

Spilleren har været udlejet til AC Horsens i foråret, hvor han nåede at spille ni Superligakampe og lave et enkelt mål. Nu skal han altså vende hjem til FCK, og Absalonsen har tidligere fortalt, at han ikke ønsker at blive udlejet igen.

- Jeg tænker primært på en permanent aftale. Enten skal jeg blive i FCK eller også skal jeg have en permanent aftale i anden klub. Det er mit mål. Det var fint at prøve en lejeaftale, men det vil jeg helst ikke igen, sagde han til tipsbladet.dk den 29. maj.

Johan Absalonsen har også tidligere spillet i B1913, Brøndby og OB.