Agent: Vadocz-fremtid på plads i januar
Illustration
Superliga

Agent: Vadocz-fremtid på plads i januar

Krisztian Vadocz kommer ikke til at lede længe efter en ny klub, hvis han forlader OB. Det fastslår spillerens agent.

Den ungarske midtbanespiller Krisztian Vadocz havde ikke noget godt 2013. I foråret oplevede han en formnedgang sammen med holdet, og i løbet af efteråret sad han mere på bænken end han spillede.

Tidligere på ugen udtalte han til tipsbladet.dk, at han tvivlede på mere spilletid i foråret, og spørgsmålet er så, hvordan hans fremtid i klubben ser ud, når han har kontraktudløb til sommer. 

Krisztian Vadocz' agent Tibor Pataky forventer en snarlig afklaring på fremtiden, og han regner ikke med, at det bliver et problem at finde en ny klub, hvis det bliver aktuelt.  

- Vi ved endnu ikke, hvad der kommer til at ske, men hans kontrakt udløber, og så er der to muligheder: Enten forlænger han med OB eller også tager han til en ny klub. Der er ikke noget besluttet endnu, men han er en anerkendt spiller, der har været i både Frankrig, Holland og Spanien, så jeg er sikker på, at der er mange klubber, der vil åbne deres dør for ham, hvis han ikke bliver hos OB, siger Tibor Pataky til tipsbladet.dk.

Selvom der ikke lige nu er dialog med andre klubber, føler Tibor Pataky sig sikker på, at der er interesse for Vadocz. 

- Det er jeg hundrede procent sikker på. Det bliver ikke et problem, for Vadocz er en ung og dygtig sportsmand, som har været mange steder. Han vil være interessant for mange klubber, siger han. 

Der er stadig et halvt års tid til kontrakten med OB udløber, men agenten forventer en afklaring på fremtiden allerede i januar. 

- Der bliver truffet en beslutning, inden transfervinduet lukker i januar. Når vinduet lukker, regner jeg med, at vi har en afgørelse. Vi vil snakke med OB snart, for det er klubben, der har kontrakt med ham. Vi stoler på hinanden og har et godt forhold, så vi taler sammen snart, siger han. 

Krisztian Vadocz kom til OB i begyndelsen af september 2012 efter at have forladt hollandske NEC Nijmegen på en fri transfer.