AGF håber på flere Søren Larsen-mål
Illustration
Superliga

AGF håber på flere Søren Larsen-mål

Søren Larsen frygter selv at have spillet sin sidste kamp, men AGF-sportschef Brian Steen Nielsen roser angriberen for at være top-professionel og håber på flere Larsen-kampe i foråret.

Tidligere på dagen meddelte AGF-angriber Søren Larsen, at karrieren indstilles til sommer men at han selv frygter at knæproblemer gør, at han allerede inden forårssæsonen har spillet sin sidste kamp som professionel.

I AGF er håbet dog stadig at se efterårets topscorer komme i kamp i nogle af forårets 15 kampe. 

- Lige nu handler det om, hvordan knæet reagerer på de belastninger, det bliver udsat for. Men det bliver nok ikke den Søren Larsen vi har set tidligere - det bliver nærmere en Søren Larsen, der måske kan få nogle indhop i slutningen af kampene, siger sportschef Brian Steen Nielsen til tipsbladet.dk 

Søren Larsens kontrakt udløber til sommer, og med de aktuelle knæproblemer, kunne en oplagt løsning være, at angriberen allerede nu stillede støvlerne på hylden.

- Søren Larsen er typen, der ikke bare giver op. Det kan jeg virkelig godt lide ham for - han er top-professionel, siger Brian Steen Nielsen, der dog også erkender, at angriberens kamp for at blive klar kan vise sig forgæves.

- Det er for tidligt at sige, hvad vi skal regne med. Det kan gå begge veje, hvilket også vil sige, at det ikke er sikkert, at han overhovedet bliver klar til at spille i foråret.

Søren Larsen lavede i efteråret seks mål for AGF og står dermed som klubbens topscorer i sæsonen, men udsigten til at angriberen kan være ukampdygtig i hele forårets, sender ikke sportschefen på spillerjagt på det transferfrie marked. 

- Det gør det ikke, nej. Der er andre, der skal bidrage med flere mål. Danny Olsen kan forhåbentlig være med til at løfte opgaven, vi skal have Casper Sloth op i et højere gear, end det han rundede efteråret af med, og spillere som Osama Akharraz, Mate Vatsadze og Stephan Petersen må også meget gerne være med til at score de nødvendige mål, siger Brian Steen Nielsen, der stiller sig godt tilfreds med holdets indtil videre 25 scorede scorede mål i 18 kampe.

- Jeg synes, vi har scoret de mål, vi skulle og kan sigte efter 45 mål i hele sæsonen, men når vi allerede har lukket 33 mål ind, er det tydeligt, hvor der skal justeres og forbedres. Vi skal have lukket meget bedre af i defensiven, hvor nøglen til bedre resultater også ligger.

AGF skyder sæsonen i gang 23. februar, når FC København kommer på besøg i Aarhus og allerede tre dage senere venter pokal-kvartfinalen mod AaB.