AGF skifter ud til pokaldyst mod B93
Illustration
Superliga

AGF skifter ud til pokaldyst mod B93

AGF-træner Peter Sørensen skifter ud på holdet før pokalkampen mod B93, men tager stadig pokalturneringen alvorligt. 

AGF står over for en anderledes opgave onsdag aften i pokalturneringen. 2. divisionsholdet B93 er modstanderen på Østerbro Stadion, og til den kamp har cheftræner Peter Sørensen planlagt en række udskiftninger på holdet. 

Han slår dog fast, at AGF stadig vil stille et stærkt hold. 

- Vi spiller ikke med nogen, der ikke ville kunne spille i Superligaen. Og en hel del af dem, der ikke spillede i søndags ( mod Viborg, red.), vil være i spil til kampen nu på søndag ( i Brøndby, red.). Og så sætter vi et hold sammen mod B. 93, som, vi tror, er friskt og stærkt nok til at vinde kampen, siger Peter Sørensen til Aarhus Stiftstidende.

Cheftræneren uddyber, at flere stærke spillere kommer i kamp mod B93.

- Kasper Povlsen kommer til at spille. Det ville han sikkert også have gjort i søndags, hvis han ikke havde været i karantæne. Jens Jönsson kommer til at spille. Han kunne lige så godt have spillet i søndags. Det var jeg i tvivl om indtil få timer før kampen. Vatsadze og Skhirtladze spillede ikke i søndags. Det kan være, de gør det på søndag. Stephan Petersen var tæt på at starte inde i søndags, og han spiller. Og Martin Jørgensen er klar igen. Så vi kommer til at stille med et hold, hvor der ikke er nogen, der ikke ville kunne spille i Superligaen, hvor en hel del allerede har spillet mange kampe, og hvor de alle sammen er i spil til at kunne komme på banen på søndag, siger han. 

Der er kampstart mellem B93 og AGF onsdag klokken 19.00.