AGF-træner: Hører til blandt de fem-seks bedste
Illustration
Superliga

AGF-træner: Hører til blandt de fem-seks bedste

Peter Sørensen er ikke tilfreds med efterårssæsonen i AGF.

Efter et klart nederlag på 0-3 til FC Midtjylland i efterårets sidste spillerunde, overvintrer AGF på ottendepladsen i Superligaen. 

Holdet har på det seneste leveret dårlige resultater, og cheftræner Peter Sørensen er selvsagt ikke tilfreds med, hvordan det er gået. Han mener dog, at AGF har gode muligheder for at vende tilbage i stærkere udgave, når Superligaen begynder igen i slutningen af februar. 

- Jeg mener ikke, at vi er i fald, men vi kan ikke komme udenom, at den der sinuskurve, op og ned, som efteråret har været for os og de andre hold, der ligger placeret fra nummer fire og ned, den må vi desværre konstatere har været for nedadgående i de sidste kampe. Det betyder jo ikke nødvendigvis, at nu kommer der en opadgående kurve, men jeg er sikker på, at vi får det her øjebliksbillede vendt til foråret. Det skal vi, siger Peter Sørensen til Århus Stiftstidende. 

Han lægger dog ikke skjul på, at han ikke er tilfreds med placeringen efter 18 runder. 

- Nej, vi ligger nummer otte, og det er under det, vi havde både håbet og forventet. Jeg synes, at vi har en trup, der hører til blandt de bedste fem-seks stykker. Så isoleret set, selvom vi måske selv synes, at vi har været uheldige her og der, så har det ikke været godt nok. Vi har for mange gange præsteret for dårligt, og det må se at få rettet op på, siger han. 

AGF's første kamp efter vinterpausen er mod FC Vestsjælland.