Albrechtsen og Boulahrouz måske klar søndag
Illustration
Superliga

Albrechtsen og Boulahrouz måske klar søndag

Både Martin Albrechtsen og Khalid Boulahrouz er tvivlsomme til Brøndbys kamp i weekenden, men klubben håber, de to bliver klar.

I gårsdagens derby mod FC København måtte Brøndby undvære flere stamspillere, men det bliver der måske rettet lidt op på, når holdet på søndag møder SønderjyskE i årets sidste Superliga-kamp. 

Simon Makienok er endnu kun klar til at agere indskifter, men de to rutinerede spillere i midterforsvaret, Martin Albrechtsen og Khalid Boulahrouz, bliver måske deres skader kvit.

- Hollænderen fik en forstrækning i læggen under opvarmningen. De kommende dage vil vise, hvordan musklen reagerer, men håbet er, at Boulahrouz vil blive klar til kampen på søndag, skriver Brøndby på sin hjemmeside og tilføjer om Albrechtsen:

- Det går stille og roligt fremad for den rutinerede forsvarsspiller, som vil blive vurderet i træningen i slutningen af ugen med hensyn til deltagelse i kampen mod SønderjyskE. Der er et begrundet håb om, at Albrechtsen vil blive klar, men det er endnu for tidligt at drage en konklusion.

Dermed er der håb forude for, at defensiven bliver stabiliseret og vender tilbage til det niveau, der sikrede fem clean sheets i streg, inden FC København scorede tre gange i går.