André Bjerregaard har endnu ikke fremtiden på plads
Foto: Allan Hogholm/GettyImages
Superliga

André Bjerregaard har endnu ikke fremtiden på plads

Den tidligere Horsens-angriber forventer ikke, at Bo Henriksen henter ham tilbage, men afventer stadig andre besked fra andre Superligaklubber.

I sommer skiftede André Bjerregaard AC Horsens ud med islandske KR Reykjavik, men efter et halvt år er tiden på vulkanøen formentlig slut.

I KR blev det til 10 kampe inden han fem minutter inde i sin sidste kamp brækkede spolebenet - en skade som han stadig er under genoptræning for.

Nu afventer André Bjerregaard, om der kommer et godt tilbud i udlandet eller fra Superligaen, før han sætter sin autograf på en ny kontrakt.

- Der har været et par henvendelser, og jeg kan også tage tilbage til Island, men jeg venter og se, hvad der kommer, før jeg træffer en afgørelse. Jeg forventer, at jeg tager beslutningen i december, siger André Bjerregaard, til Horsens Folkeblad.

I KR Reykjavik spillede den tidligere Horsens-angriber sammen med fem danskere iform af Tobias Thomsen, Kennie Chopart, Michael Præst, Henrik Bødker og Morten Beck.


Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.