Video : Tipsbladet
Superliga

Ankersen joker efter ny turneringssejr: Det er det nye AGF

AGF har både vundet indendørsturneringen KMD Cup og træningsturneringen The Atlantic Cup, og Jakob Ankersen siger i sjov, at det kendetegner klubbens nye retning. Pierre Kanstrup var dog ikke helt tilfreds med finalesejren mod FK Jablonec.

Spøgefulgene har allerede gået deres sejrsgang på sociale medier, efter AGF i januar vandt indendørsturneringen KMD Cup, og i går aftes vandt træningsturneringen The Atlantic Cup.

Til sommer skal holdet deltaget i ungdomsstævnet Dana Cup for at vinde The Treble, skrev én bruger. En anden havde ikke set hverken hyldesten på rådhuset eller busparaden fra lufthavnen endnu. En tredje forudså gader fyldt med udklippede Champions League-trofæer.

Men det er ikke kun fans og mediefolk, der gør sig lystige på AGF's vegne. I klubben har de også lidt selvironi, i dag personificeret ved Jakob Ankersen. Oven på Atlantic Cup-finalesejren over FK Jablonec kan han i hvert fald ikke dy sig for en lille joke.

- Man kan jo sige, at vi har deltaget i to ting og har hevet to pokaler hjem, så det er vel det nye AGF, siger kantspilleren med et smil på læben til AGF TV.

I den mere seriøse ende var der også plads til en evaluering af finalekampen, som endte 1-1, og som AGF vandt efter straffespark,

- Det var måske ikke en fantastisk generalprøve. Vi spiller uafgjort og vinder på straffe, men jeg synes ikke, vi lever op til det spil, vi gerne vil levere. Vi er for dårlige til at sætte presset ind, og så er vi for urolige på kuglen, og det gør, at de sidder på hele anden halvleg, og jeg tror, den hedder 18-1 i skudstatistik i anden halvleg, siger Pierre Kanstrup.

Se hele klippet i videoen øverst i artiklen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.