Ankersen: Neymar og Zlatan kan møde mig
Illustration
Superliga

Ankersen: Neymar og Zlatan kan møde mig

Peter Ankersen er stolt over at få sit mål nomineret som årets bedste i verden og synes, det er fint, at Neymar og Zlatan Ibrahimovic kan møde "elitens nye dreng".

Esbjergs Peter Ankersens mål mod AGF 10. august er nomineret til FIFA Puskas Award, som er gives til årets mål i hele verden. Det var han dog ikke klar over, da tipsbladet.dk fangede ham på telefonen. 

- Det har jeg ikke lige på stående fod hørt. Det er jeg da glad for, men det var også et godt mål, siger den esbjergensiske højre back. 

Selvom målet, hvor han først tager bolden med med brystet og derpå hakker den op i det lange hjørne næsten fra baglinjen, var eventyrligt flot, så havde landsholdsspilleren ikke selv regnet med nomineringen. 

- Jeg havde godt hørt efter kampen, at det var gået verden rundt, men jeg havde ikke lige regnet med, at den skulle være blandt de ti bedste i verden. Det er jeg både glad og stolt over, siger han, men fortæller, at det er ikke den største personlige skalp i karrieren. 

- Jeg vil sige, at det største var, da jeg blev udtaget til landsholdet for første gang, men det her er også en personlig succes. Og jeg er da stolt over den omtale og den kredit, det giver. 

Med nomineringen kommer Ankersen i selskab med store spillere som Neymar og Zlatan Ibrahimovic. De to er også på listen over de ti bedste mål, men det imponerer ikke den kække back.

- Det er da fint. Så kan de også få lov til at møde elitens nye dreng.