Augustinsson om FCKs sæson: Overraskende
Foto: Getty Images
Superliga

Augustinsson om FCKs sæson: Overraskende

Den tidligere FCK-back, Ludwig Augustinsson, er overrasket over sin tidligere klubs præstationer i denne sæson.

FC København mistede i sommerens transfervindue en håndfuld profiler, og Ståle Solbakkens tropper har ikke haft succes med at gentage de seneste års succes. Således ligger FCK nummer tre, 18 point efter FC Midtjylland på førstepladsen, og det overrasker en af sidste sæsons største profiler, Ludwig Augustinsson.

I et stort interview med svenske Expressen fortæller Augustinsson, at han er overrasket over, at FCK har det så svært, som de har.

- Selvfølgelig er man overrasket, selv om man havde på fornemmelsen, at det måske skulle gå lidt dårligere, når så mange nøglespillere forlod klubben. Vi var mange, der havde store roller, som skiftede, og det tager tid at bygge et hold op, fortæller Augustinsson og fortsætter:

- De sæsoner, vi havde hos FCK, var næsten perfekte, og vi tabte næsten ingen kampe. Men jeg er sikker på, at de kommer tilbage. Frem for alt når Erik Johansson kommer tilbage fra sin skade, og så har de også købt et par dygtige spillere nu.

Augustinsson, der blev holdkammerat med Thomas Delanay i Werder Bremen i sommerens transfervindue, har udviklet sig til en profil for den tyske traditionsklub. Det har fået øjnene op hos storklubber som AC Milan, RB Leipzig og Benfica, men den 23-årige svensker tripper ikke for at komme videre.

- Jeg stresser absolut ikke om at komme væk, og der er også en VM-slutrunde, så jeg stresser slet ikke. Fokus er på klubben lige nu og her, og så er der VM.

Det er blevet til 21 Bundesliga-kampe for Augustinsson, der scorede sit første mål for klubben, da Werder Bremen besejrede Wolfsburg med 3-1 i den forgangne spillerunde.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.