Augustinussen: Der er dialog med Start
Illustration
Superliga

Augustinussen: Der er dialog med Start

Thomas Augustinussen er i dialog med Start, men AaB vil ikke sælge, og anføreren vil ikke have sin kontrakt med nordjyderne revet i stykker.

Det var opsigtsvækkende, da Ekstra Bladet i dag lancerede historien om, at AaB-anfører Thomas Augustinussen var på vej ud af bagdøren i hans hjerteklub. AaB skulle være parat til at rive midtbanereservens kontrakt i stykker mod at lade ham gå på en fri transfer til Start.

I følge Augustinussen selv er der ikke så meget dramatik i det, men han indrømmer, at han er i dialog med nordmændene.

- Jeg kender godt til Start Kristiansands interesse. Men det er ikke tæt på, og jeg har ikke bedt om at få min kontrakt med AaB revet i stykker.

- Der er interesse, og der er lidt snak i krogene, og der bliver talt i telefonen en gang imellem, men jeg overvejer tingene, siger Augustinussen til Nordjyske og fortæller desuden, at det vil være svært for ham at forlade AaB, som han så sent som i oktober forlængede kontrakten med.

AaB-sportschef Allan Gaarde fortæller til samme medie, at der er rygter og forespørgsler, men han påpager, at AaB i realiteten ikke vil sælge, hvorfor han forventer, at Augustinussen også er AaB-spiller i morgen og i næste uge.

Transfervinduet i Norge lukker dog først ved udgangen af marts, så parterne har masser tid til at få en eventuel aftale med Start på plads.