Avis: Nottingham Forest klar til nyt Rønnow-bud
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Avis: Nottingham Forest klar til nyt Rønnow-bud

Nottingham Forest pønser på at afgive endnu et bud på Frederik Rønnow i januars transfervindue.

Den engelske Championship-klub, Nottingham Forest, forsøgte i sommerens transfervindue at købe Frederik Rønnow af Brøndby IF, men det lykkedes ikke for Nicklas Bendtners tidligere klub, og i stedet var den danske landsholdsmålmand centimeter fra at skifte til Crystal Palace på sidstedagen af vinduet.

Alle bolde faldt dog til jorden for Frederik Rønnow, og det vil sige, at transfercirkusset kan starte forfra til vinter, og det bliver efter alt at dømme med Nottingham Forest i endnu en hovedrolle.

Nottingham Post skriver, at den engelske klub ikke har droppet interessen i Frederik Rønnow, og at Nottingham Forest vil komme med et nyt bud, når transfervinduet åbner efter nytår. Klubben håber desuden at købe Hibernians midtbanespiller John McGinn.

Der er næppe nogen tvivl om, at Nottingham Forest skal grave dybt i pengetanken for at få fingre i Frederik Rønnow i det kommende transfervindue. Alt tyder på, at Brøndby bliver en del af mesterskabskampen i denne sæson, og derfor vil de blå-gule formentlig meget nødigt miste den dygtige målmand, inden det hele skal afgøres i foråret.

Frederik Rønnow har kontrakt med Brøndby IF frem til sommeren 2019.