Bedst og værst: Sana trynede Hobro
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Bedst og værst: Sana trynede Hobro

Tipsbladet.dk har kigget på det bedste og værste fra kampen mellem Hobro og AGF, der endte med en sejr til udeholdet

Hobro IK – AGF (0-0)

0-1 Tobias Sana (65’)

Kampens bedste

Hobro IK

Selvom han fandt lidt ud af kampen i anden halvleg, var Quincy Antipas Hobros farligste mand set over 90 minutter, og han var involveret i de fleste af hjemmeholdets offensive aktioner indtil sin udskiftning efter en times spil. Efter udskiftning var det nemlig stort set ingenting, som Hobro havde at komme med offensivt, hvilket også gjorde det svært at komme tilbage efter AGF’s føringsmål.

AGF

Tobias Sana og Mustapha Bundu så ud til at hygge sig ganske godt oppe foran, og selvom man ikke kan andet end at beundre Bundus arbejdsraseri og iver efter at skyde på mål, bliver det Tobias Sana der tager prisen på baggrund af sit fremragende mål. Mere om det mål nedenfor…

Kampens værste

Yaw Amankwahs rygbytackling på Mustapha Bundu midtvejs i anden halvleg lignede ikke noget, der hørte hjemme i fodbold. Bundu var i fuldt løb mod Hobros mål, og Amankvah vil sandsynligvis argumentere for, at det bare var et professionelt frispark. Men på den måde at dykke ned og gribe fast om modstanderens ben? Ellers tak.

Kampens detalje

Tobias Sanas drømmemål efter 65 minutter gav minder om en vis brasilianer, der netop er skiftet til FC Barcelona fra Liverpool. På den måde at modtage bolden i venstre side, trække ind i banen og sende kuglen i modsatte hjørne var en klassisk Philippe Coutinho, og det vil man da gerne se mere af i Alka Superligaen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.