Bo Henriksen: Et fuldstændigt magisk og mirakuløst efterår, hvis vi slår SJE
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Bo Henriksen: Et fuldstændigt magisk og mirakuløst efterår, hvis vi slår SJE

Bo Henriksens mandskab har ikke vundet i syv Superliga-kampe i streg, men manageren peger på, at en sejr over SønderjyskE vil være prikken over i'et i efterårssæsonen.

Sidste sæson var AC Horsens i et direkte nedrykningsspil med første Esbjerg, der blev overvundet, og siden Vendsyssel FF, og begge de to mandskaber er nu at finde i NordicBet Ligaen, mens AC Horsens er at finde i Superligaen og tilmed spiller med om det rigtigt sjove.

Selv om det ikke er blevet til en sejr i de seneste syv kampe, er Bo Henriksen ikke overraskende tilfreds med efteråret, der kan gå fra godt til "fuldstændigt magisk", hvis klubben besejrer SønderjyskE fredag aften.

Det fortæller Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

- Hvis vi vinder over SønderjyskE, så har det været et fuldstændigt magisk og mirakuløst efterår. Når vi ser på vores opstart i sommer, hvor der kun mødte otte-ni spillere op til den første træning, så har vi haft et vanvittigt godt efterår med kun fire nederlag i 18 kampe. Vi er ubesejret på Casa Arena Horsens i otte kampe med en målscore på 12-6, så vi har virkelig fået etableret et gult fort. I morgen skal vi gøre arbejdet færdigt ved at yde endnu en god præstation, siger AC Horsens' manager.

Opgaven fredag aften er dog svær, for klubben er uden flere profiler som Bubacarr Sanneh, Mathias Nielsen og Joseph Mensah, der sidder ude med skader. Samtidig er SønderjyskE et svært hold at spille imod, og mandskabet har fået ni af 12 mulige point de sidste fire kampe.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.