Boysen: Esbjerg undervurderede os
Illustration
Superliga

Boysen: Esbjerg undervurderede os

Lyngby sendte i går aftes overraskende de forsvarende mestre Esbjerg ud af DBU Pokalen, og ifølge David Boysen blev hjemmeholdet undervurderet af vestjyderne.

Niels Frederiksens tropper i Esbjerg har deres sag for i øjeblikket, hvor der både skal fokuseres på Superligaen og ikke mindst Europa League, hvor vestjyderne kan spille sig videre fra gruppespillet i næste runde mod Elfsborg. Men vestjyderne skulle i går også forsøge at finde kræfter til at forsvare titlen som danske pokalmestre, da holdet gæstede Niels Frederiksens tidligere klub, Lyngby. 

Men Esbjerg blev i den grad sat til vægs af et oplagt hjemmhold, der med en 3-0-sejr er klar til kvartfinalen. Lyngbys David Boysen cementerede sejren med sin scoring til 3-0, og ifølge kantspilleren var det et resultat af, at Lyngby ramte topniveauet, og at Esbjerg undervurderede værterne. 

- Vi havde glædet os til at møde Niels (Frederiksen, red.) og hans nye tropper og at vise ham, at vi kunne det samme, som de kunne, hvis vi ramte vores topniveau. Det synes jeg, at vi gjorde. Det så ud som om, de undervurderede os en lille smule, og det gjorde bare, at det hele kom op i en højere enhed, siger David Boysen til TV3 SPORT 1 efter kampen.

Lyngby indtager i øjeblikket en tredjeplads i NordicBet Ligaen, og Johan Langes mandskab skal forsøge at føre pokaltriumfen over i ligaen allerede søndag, når der venter en svær udekamp mod Vejle.