Brandvarme Akpoveta regner med kasakhisk kontrakt
Illustration
Superliga

Brandvarme Akpoveta regner med kasakhisk kontrakt

Oke Akpoveta har scoret to mål i to kampe under sin prøvetræning med FC Aktobe og regner med, at han vil blive tilbudt en kontrakt.

Oke Akpoveta blev aldrig nogen succes i Brøndby, hvorfor han tidligere på måneden også fik ophævet sin kontrakt, der ellers løb til sommeren 2015. Den nigerianske angriber præsterede aldrig at score et eneste mål for de blå-gule, og det er ikke nogen hemmelighed, at der på tribunerne rundt om på de danske stadions blev grinet en smule af Akpoveta og hans manglende målfarlighed.

Nigerianeren kan dog godt finde ud af at lave mål. Det har han bevist i den forgangne uge for FC Aktobe, der er tophold i Kasakhstan. Akpoveta prøver i øjeblikket at tilspille sig en kontrakt med klubben, og på holdets træningslejr i Antalya i Tyrkiet har han imponeret stort. Det er således blevet til to mål i to kampe, og den tidligere Brøndby-spiller forventer, at Aktobe tilbyder ham en kontrakt.

- Det er gået godt. Jeg håber at høre fra min agent i aften, men jeg er sikker på, at tingene er positive. Jeg har scoret to mål i to kampe, så jeg håber på det bedste, siger Oke Akpoveta til allnigeriasoccer.com.

Meget tyder angiveligt på, at Oke Akpoveta vil blive tilbudt en to-årig kontrakt af FC Aktobe. Flere klubber i den danske 1. division har efter sigende også haft Akpovetas navn på blokken.