Brøndby snubler i topstriden: Fik kun ét point med fra Aalborg
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Brøndby snubler i topstriden: Fik kun ét point med fra Aalborg

Brøndby spillede søndag aften 1-1 i opgøret mod AaB, og er nu tre point efter FCM i toppen.

Brøndby snublede søndag aften i topstriden mod FC Midtjylland, da de kun fik ét point med sig i udekampen mod AaB. Her blev det til en kamp, der endte 1-1 i et opgør, hvor Brøndby spillede med 10 mand i over en time. 

Det røde kort blev tildelt til Hjörtur Hermannsson, da han midt i første halvleg fik sit andet gule kort, da han gik direkte i benene på AaB's forreste mand, Jannik Pohl. Det skete samtidig i straffesparksfeltet, som dermed udløste et spark fra de 11 meter.

Her var det den hjemvendte AaB'er Kasper Kusk, der stod for at skulle omsætte skuddet til mål, men i stedet for at sende bolden sikkert i netmaskerne, så leverede han et småsvagt, lavt skud, som Brøndby-målmand Frederik Rønnow nemt kunne snuppe.

I anden halvleg var det Brøndby, der kom bedst ud, og det var derfor ikke ufortjent, da de blågule kun med 10 mand på banen kom foran med 1-0. Det skete efter et præcist hjørnespark fra Kasper Fisker, som ramte Röcker lige i panden - og via den store tysker gik bolden i mål.

AaB vågnede herefter op, og 12 minutter senere kunne nordjyderne gøre Brøndby kunststykket efter og udlignede til 1-1 efter et hjørnespark fra Rolim, der gik lige i hovedet på en fremadstormende Jores Okore.

Herfra så det ud til, at AaB's 11 mand havde mere energi tilbage i tanken i forhold til Brøndbys 10. Det skabte et overtag til AaB, som dog havde svært ved at komme frem til de helt store muligheder.

Brøndby har nu tre point op til FC Midtjylland på førstepladsen, der tidligere slog FC København med 3-1. AaB er på ottendepladsen med ét point op til mesterskabsspillet.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.