Christopher Poulsen: Vanvittig tæt tabel
Illustration
Superliga

Christopher Poulsen: Vanvittig tæt tabel

Christopher Poulsen tør ikke kigge på tabellen, for der kan være endt op og ned på det hele efter få spillerunder.

Seks point skiller AGF på tredjepladsen og FC Nordsjælland på 11. pladsen i Superligaen, der er meget, meget tæt. Så tæt, at Christopher Poulsen og Viborg-mandskabet ikke kigger på den.

Oprykkerholdet ligger godt nok nummer fem i Superligaen, men det kan hurtigt ændre sig, hvis det bliver til et par dårlige resultater.

- Ingen i truppen lægger mærke til tabellen, for det er en vanvittig tæt Superliga. Vi koncentrerer os om at få de point, vi skal have, og vi er skuffede over ikke at få point i denne kamp, for vi havde set frem til at spille mod AGF, siger Christopher Poulsen.

Viborg-holdet spillede ikke nogen god fodboldkamp og gav en del chancer væk til AGF. Samtidig var det sporadisk, hvad holdet fik skabt i den anden ende, og Christopher Poulsen erkender da også, at det ikke var en helt tilfreds Ove Christensen, der i pausen talte til spillerne.

- Der blev råbt en del, men jeg fik ikke fat i det hele. Han forsøgte at få os i gang, men det var bare ikke vores dag i dag, siger Christopher Poulsen, der dog ikke var helt enig i, at AGF havde mange chancer:

- Det er svært at holde dem fra chancer, men det var ikke sådan, at jeg havde følelsen af, at vi ikke havde styr på det. Jeg synes ikke, de kommer frem til så mange store chancer.