Danmark stadig en mulighed for Dickoh
Illustration
Superliga

Danmark stadig en mulighed for Dickoh

FC Midtjylland havde ikke midlerne til at tilbyde Francis Dickoh en kontrakt, men det betyder ikke nødvendigvis, at forsvarsspilleren ikke havner i Superligaen.

Den tidligere FC Nordsjælland-profil Francis Dickoh blev i slutningen af sidste måned hentet til prøvetræning i FC Midtjylland, hvor han skulle forsøge at overbevise Superligaens tophold om, at han er værd at satse på, og den mission lykkedes for forsvarsspilleren. Alligevel kommer Dickoh ikke til den jyske hede i denne omgang.

- Jeg har udelukkende fået positive tilbagemeldinger fra FC Midtjylland, men han får ikke kontrakt i denne omgang. Der var desværre ikke plads i budgettet til det. Så nu fortsætter jagten på en ny klub, siger Francis Dickohs agent, Michael Johansen, til tipsbladet.dk.

Den 30-årige ghaneser har været uden klub siden 30. juni, hvor hans kontrakt med belgiske Cercle Brugge udløb, og nu kribler det efterhånden i Francis Dickoh for at komme tilbage på grønsværen.

- Vi søger en afklaring, og vi søger den hurtigt. Det gælder om at finde et fornuftigt sted til ham, og Danmark er stadig en mulighed. Vi har fået mange henvendelser fra forskellige steder, og Francis har også selv sagt nej til nogle stykker.

- Det kan godt være, at han skal til endnu en prøvetræning – det må tiden vise. Vi er åbne for det meste, for Francis vil selvfølgelig gerne snart i gang igen, lyder det fra Michael Johansen, der ikke tør komme med et bud på, hvornår der foreligger en afklaring.

- Jeg forventede, at vi ville have afklaret hans fremtid for otte måneder siden, så jeg må vist hellere lade være med at begive mig ud i gætværk.

Foruden FC Nordsjælland og Cercle Brugge har Fancis Dickoh tidligere repræsenteret hollandske FC Utrecht, skotske Hibernian og græske Aris FC.