Don Ø: Jeg ville gøre det igen
Illustration
Superliga

Don Ø: Jeg ville gøre det igen

Anklagemyndigheden meldte i går ud, at blandt andre Flemming Østergaard vil blive tiltalt for kursmanipulation med Parkens aktier, men Østergaard selv erklærer sig uskyldig og påpeger, at han ville gøre det hele om igen.

Flemming Østergaard, Jørgen Glistrup og to andre personer vil blive tiltalt for kursmanipulation med Parkens aktier i årene 2007 og 2008. Gennem Østergaard og de andre opkøbte Parken dengang egne aktier for 113 millioner kroner.

Parkens tidligere bestyrelsesformand - kaldet Don Ø - tjente 15 millioner kroner ved aktiehandlerne og fik altså en stor personlig vinding ud af handlerne. Østergaard har hele tiden fastholdt, at han ikke mener, han har gjort noget ulovligt, og da han bliver bedt om at kigge tilbage, siger han:

- Så vil jeg gøre det igen, siger han og forklarer:

- Det har været med til, at alle har arbejdet entusiastisk. Det var et lønsystem, som blandt andre vores hovedaktionærer og generalforsamlingen har godkendt. Det er da ikke noget, jeg kan gøre. Jeg er bare en lille mand i det her, siger Østergaard til Ekstra Bladet.

Sagen mod Østergaard , Glistrup og de to andre personer er indbragt for Københavns Byret. Der er desuden rejst tiltale mod Parken Sport & Entertainment samt banken FIH.