Falkesgaard-agent: Arbejder på ny klub fra 1. januar
Foto: FC Midtjylland
Superliga

Falkesgaard-agent: Arbejder på ny klub fra 1. januar

Michael Falkesgaard arbejder på at lande en aftale med en udenlandsk klub fra 1. januar, bekræfter målmandens agent.

FC Midtjylland har onsdag præsenteret Bill Hamid som ny målmand, og amerikaneren tiltræder på den jyske Hede 1. januar. I samme ombæring meddeler FCM, at Bill Hamid er udset som afløser for Michael Falkesgaard, for hvem der er opstået en mulighed i udlandet, som han har fået grønt lys til at forfølge.

Historien melder ikke noget om, hvilken udenlandsk klub der står til at blive Michael Falkesgaards kommende arbejdsgiver, og målmandens agent, Simon Friis, er ikke særlig meddelsom på nuværende tidspunkt. 

- Jeg kan desværre ikke sige noget om det på nuværende tidspunkt. Der er tale om en aftale gældende fra 1. januar, siger Simon Friis til tipsbladet.dk og fastslår, at han nok kan sige mere om et par uger. 

Michael Falkesgaard kom til FC Midtjylland fra OB i sommerpausen, og han har kontrakt med ulvene frem til 2019. Men nu er der altså udsigt til, at den tidligere Brøndby-målmand finder sig en ny klub i udlandet fra 1. januar.

Simon Friis, betyder det, at hans kontrakt med FC Midtjylland bliver ophævet?

- Det må du snakke med FC Midtjylland om, lyder det fra agenten.

26-årige Michael Falkesgaard har stadig ikke fået debut for FC Midtjylland, men han er med i truppen til aftenens pokalkamp mod OB.