FC Midtjylland genindtager førstepladsen efter smal sejr

Sidst FC Midtjylland og FC Helsingør mødtes, endte det med en sejr til oprykkerne. Fredag aften var det FCM's tur til at vinde med 2-1.

Så skete det igen.

Formstærke Alexander Sørloth viste endnu engang sin fine kompetencer, da han efter syv minutter sendte FC Midtjylland i front mod oprykkerne fra FC Helsingør. Med sit gode overblik i feltet chippede han bolden over Mikkel Bruhn og sendte midtjydernes fans i ekstase. Kampens største chance endte dermed med et mål til hjemmeholdet.

Bare fem minutter senere lurrede nordmanden igen i feltet, men denne gang viste Helsingørs keeper dog sikre hænder.

I modsatte ende af banen pressede FC Helsingør på med farlige dødbolde, men deciderede afslutninger blev det sjældent til for gæsterne.

Efter 40 minutter lagde Adnan Mohammad bolden perfekt til Nicolas Mortensen, hvis afslutning blev rettet af en FCM-spiller og røg ud til et hjørnespark.

Men bedst som FC Helsingør kæmpede sig tilbage i kampen endte Mikkel Duelunds tilfældige bold til sidst hos Marc Dal Hende. Med to hurtige afslutninger på mål kunne midtbanespilleren juble efter sit mål for 2-0.

I anden halvleg gav gæsternes forsøg pote, da Nicolas Mortensen sørgede for en drømmescoring til FC Helsingør. En fantastisk helflugter endte bag Jesper Hansen, som ikke havde en chance for at redde afslutningen.

Trods et tungt pres fra FC Helsingør blev det dog FC Midtjylland, der løb med sejren på 2-1. Nu generobrer midtjyderne førstepladsen i Superligaen.