FCK-anfører: Rigtig god chance for mesterskabet
Illustration
Superliga

FCK-anfører: Rigtig god chance for mesterskabet

FC Københavns anfører Lars Jacobsen mener, at hans hold står rigtig god rustet forud for foråret, og kan de fortsætte formen fra slutningen af efteråret, er deres mesterskabschancer rigtig gode.

Sæsonen 2013/14 startede fuldstændig hæsligt for FC Købehavn, og først i syvende spillerunde kravlede de forsvarende mestre op over nedrykningsstregen. Sidenhen fortsatte opstigningen, således at de nu gør klar til at åbne foråret som nummer tre bag AaB og FC Midtjylland. 

Holdet tabte ikke i sine otte sidste Superliga-kampe i efteråret, og her på tærsklen til en ny halvsæson er det netop den form, de skal finde frem igen. 

- Jeg synes, vi er på en god vej. Vi startede efteråret dårligt, men har fået lagt på, også i forhold til det pointsnit, som vi føler, at vi kan lave. Det er selvfølgelig det, vi prøver at fortsætte i foråret, og kan vi det, så ser det spændende ud. Så tror jeg absolut, at vi har en rigtig god mulighed, og starten bliver utrolig afgørende for, hvordan tingene kommer til at forløbe. Vi har nogle spændende kampe i starten, og jeg glæder mig sindssygt meget, siger Lars Jacobsen i Tipsbladets Superliga-magasin.

Den 34-årige FCK-anfører føler, at det vil gøre sejren endnu sødere, hvis det lykkes holdet at blive mestre oven på den forfærdelige sæsonstart, for tingene vender hurtigt i fodbold. Det mærkede de på egen krop i starten af sæsonen, men de har bragt sig selv i en god situation.

Der er således kun 6 point op til FC Midtjylland på førstepladsen, og selvom det måske er en slat, er det under halvdelen af de 13 point, der skilte dem, da det så allerværst ud.

- Nu kan vi i princippet selv afgøre det, hvis vi er dygtige nok, men der er to hold, der ligger foran os, som har gjort det rigtig godt, så det bliver ikke nemt. Men muligheden er der, og vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at kunne løfte den pokal til sommer. Det bliver en lang og hård vej, og den begynder med AGF ude, Midtjylland hjemme og så skal vi til Odense, så vi har to udekampe på nogle af  de sværeste steder at spille i Danmark, siger Lars Jacobsen, der kan glæde sig over to sejre sidst, han og FC København var i henholdsvis Odensen og Aarhus, og sidst midtjyderne gæstede Parken.

Læs hele interviewet med FCK-anfører i Tipsbladets og Ekstra Bladets Superliga-magasin, som er på gaden fredag 14. februar.

Du får 76 sider spækket med fodbold om og fra landets bedste række. Vi sætter spot på:

 • Boulahrouz - Brøndbys kannibal
 • Lars Jacobsen - still going strong
 • Nicolaj Thomsen og de andre talenter
 • Claus Steinlein - fra livsfare til guldjagt
 • SønderjyskE's succes-forår
 • Kasper Fisker - hjem til Randers
 • Kongekampene i Superligaen
 • Viborg - klogere efter fem år i mørket
 • Morten Nordstrand - mere end det flotte saksespark
 • Rasmus Festersen - Backpackeren i FCV
 • Kampprogram
 • Analyser, trupper og andet guf fra de 12 klubber
 • Fede spiltips

Du finder Superliga-Magasinet i supermarkeder og bladforhandlere over hele landet: Løvbjerg, Lidl, Aldi, Eurospar, Min Møbmand, Føtex, Bilka, Spar, Kwik Spar, Elite, Kvickly, Super Brugsen, Q8, Shell, Statoil, OK + Plus, YX/ extra, Nærkøb, Københavns Lufthavn og 7-Eleven.