Superliga

FCK-fiasko ændrer ikke strategien

Det manglende mesterskab for forhåndsfavoritterne fra FC København får ingen konsekvenser for målsætningerne.

Med udsigten til det vigtigste mesterskab i dansk fodbolds historie satte FC København inden denne sæson kurs mod det fjerde mesterskab i træk og en direkte billet i Champions League.

Sådan skulle det dog ikke gå for københavnerne, der måtte se sig overhalet af naboen mod nord, da FCN sikrede sig guldet og de gyldne millioner fra et Champions League-gruppespil.

Det har nok fået mangt en FC København-fan til først at tage sig til hovedet og siden kradse sig i håret over en mulig revurdering af de fortsatte ambitioner. Men det skal de dog ikke længere bekymre sig om ifølge ledelsen.

Således har bestyrelsen i Parken Sport & Entertainment i dag afholdt et ekstraordinært møde, hvor det blev fastslået, at FCK fastholder den hidtidige strategi og målsætninger fremadrettet.

- F.C. Københavns ambitioner er fortsat at vinde det danske mesterskab og deltage i UEFA Champions League-gruppespillet. Vi forbereder os nu intenst på den kommende sæson og på de vigtige kvalifikationskampe til UEFA Champions League, siger bestyrelsesformand Hans Munk Nielsen.

Fans af FC København kan derfor måske alligevel se frem til en sommer med transferaktivitet, hvis de skulle have frygtet for det i kølvandet på en regnskabsnedskrivning på over 100 millioner kroner.