FCK kan skifte Sigurdsson med Sviatchenko
Illustration
Superliga

FCK kan skifte Sigurdsson med Sviatchenko

Ifølge Ekstra Bladet kan en opsigtsvækkende handel finde sted i Superligaen i januars transfervindue. 

Et par overraskende handler kan være på vej i toppen af dansk fodbold. Superligaens nummer tre FC København således meget interesseret i at hente FCM-stopperen Erik Sviatchenko til klubben, hvor han skal erstatte islændingen Ragnar Sigurdsson i forsvaret. Det skriver Ekstra Bladet. 

Ifølge avisen er FC Københavns midterforsvarer Ragnar Sigurdsson i søgelyset hos en russisk klub, der vil købe spilleren fri allerede i dette transfervindue for et stort millionbeløb. Hvis han bliver solgt, er FC Københavns plan således at erstatte ham med FC Midtjyllands Erik Sviatchenko. 

Erik Sviatchenko har længe været velspillende for FC Midtjylland og har også udtrykt ønske om at prøve nye udfordringer. FC København kan dog få svært ved at vriste ham væk fra Heden, for FC Midtjylland har kontrakt med spilleren frem til udgangen af 2015. FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein har tidligere udtalt, at man ønsker at holde på truppen, og at der skal ekstraordinære gode tilbud til, før at man sælger en profil. 

FC København-interessen er dog tilsyneladende stor, og det er ingen hemmelighed, at cheftræner Ståle Solbakken har et godt øje til Erik Sviatchenko. Nordmanden gav således maximum fem point til Sviatchenko, da han skulle stemme på Efterårets Profil i Tipsbladet for en måneds tid siden. 

- Han er symbolet på FC Midtjyllands kraft og power, en matchwinner i begge felter, sagde Solbakken dengang.