FCK-spiller lader sig inspirere af Sergio Ramos
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

FCK-spiller lader sig inspirere af Sergio Ramos

Michael Lüftner afslører nu sit helt store forbillede i et interview med FC København.

Selv har Michael Lüftner modtaget en del kritik siden sin ankomst til FC København. Senest måtte Ståle Solbakken søndag forsvare sin forsvarsspiller i TV3-studiet, da spilleren angiveligt havde problemer med at sætte spillet op fra bagkæden i kampen mod Lyngby BK.

Men mens kritikken fortsætter, forsøger den tjekkiske forsvarsspiller at finde inspiration, som kan forbedre hans spil. Og her er der særligt én spiller, der stjæler Michael Lüftners opmærksomhed.

- Mit store idol var tidligere Paolo Maldini, men lige nu er det Sergio Ramos, som jeg synes er den bedste forsvarsspiller. Jeg forsøger hele tiden at lære noget nyt, og der bliver jeg inspireret af Sergio Ramos' spil. Jeg følger hans kampe med Real (Madrid, red.) og prøver at suge til mig, hvad det er, han gør, og hvordan han får pasningsspillet til at fungere, siger den 23-årige spiller fra Tjekkiet i et video-interview på klubbens hjemmeside.

Yderligere forklarer Michael Lüftner, at han kommer fra en familie, hvor rivaliseringen mellem to fodboldklubber ikke er fremmed. Hjemme i Tjekkiet er familien nemlig opdelt - alt efter hvilken af de to storklubber i Prag, man vælger at holde med.

- Hele min familie er fodboldfans. Den er delt lidt op i to lejre. Den ene halvdel af Sparta Prag-fans. Den anden holder med Slavia Prag. Jeg holder mest med Slavia, fordi jeg selv har spillet der, og dem har jeg også holdt med, siden jeg var barn, fortæller Michael Lüftner.

Slutteligt afslører han, at fritiden oftest går med at spille foran skærmen. Og her er det altså ikke bare FIFA, han spiller.

- Jeg spiller en del på computer og Playstation. Selvfølgelig spiller jeg FIFA, men jeg kaster mig også over action- og krigsspil. Det kan jeg godt lide. Jeg er en habil gamer, tilføjer spilleren i video-interviewet.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.