Superliga

FCK-stopper drømmer om større liga

FC Købenahvns Ragnar Sigurdsson har ikke haft en lige så god sæson, som han kunne ønske sig og vil gerne til en større liga end den danske.

Ragnar Sigurdsson har netop afsluttet sin første hele sæson i FC København, hvor han både har været inde og ude af holdet. Det blev til en enkelt titel i form af en pokaltriumf, men til gengæld kiksede det danske mesterskab. Den islandske forsvarsspiller trives overordnet godt i den danske storklub, men han erkender også, at det første år ikke er gået helt som håbet.

Det fortæller han i et interview med det svenske fodbold-website fotbolltransfers.com.

- Jeg føler mig rigtig godt tilpas i FCK. Der er mere konkurrence og helt anderledes træning. Det er mere intilligent. Det har været godt, men ikke så god som jeg gerne ville, siger Ragnar Sigurdsson til fotbolltransfers.com.

Den islandske forsvarsspiller, der netop har spillet landskamp for Island mod Sverige, kunne godt se sig selv skifte til en anden klub end FC København i fremtiden.

- Jeg vil helt sikkert videre. Men jeg ved, at der ikke interesse lige nu. Faktisk skal jeg mødes med min agent i morgen (i dag, torsdag, red.). Jeg har været i FCK i et år, så det gælder bare om at fortsætte, men skulle der kommet et bud fra en stor liga, så jeg selvfølgelig gerne se på det, siger Sigurdsson.

I samme interview siger han, at han savner sin tidligere klub IFK Göteborg en smule, men at han ellers ikke har tænkt så meget på klubben.