Superliga

FCM: Christian Eriksen havde pyntet

FCM ville meget gerne have Christian Eriksen og Rasmus Falk til Heden og havde flere gange de to OB-talenter til prøvetræning i 2006.

Christian Eriksen og Rasmus Falk fortalte i seneste udgave af Tipsbladet, hvordan FC Midtjylland viste interesse for at hente dem til Ikast til FCM's akademi efter interesse fra Chelsea og et Drenge-DM med OB.

- Vi var ovre at se deres skole, akademi og træningsanlæg, fortalte Christian Eriksen i interviewet.

Eriksen og Falk valgte at blive i OB, og i FC Midtjylland husker man særdeles godt de to fynboer og lysten til at hente de to knægte fra Middelfart til Ikast.

Læs også: FCM ville have Chr. Eriksen

- De trænede med flere gange, og jeg havde adskillige samtaler med dem. Vi ville meget gerne have dem, og det har jo siden vist sig, at vi så rigtigt, siger FC Midtjyllands direktør Claus Steinlein til tipsbladet.dk.

- De fik et flot sportsligt og økonomisk tilbud af OB. Det var i 2006, hvor akademiet først lige var startet, hvor vi snakkede med dem, siger Claus Steinlein.

- De kunne have pyntet hos os, og det sagde vi også til dem dengang.

OB solgte i efteråret 2008 Christian Eriksen til Ajax Amsterdam foran en række store europæiske klubber.

FC Midtjylland har i andre tilfælde haft held til at snuppe store talenter i andre klubber, som da man for få år siden fik fingre i Viktor Fischer fra AGF, som FCM to år senere solgte til Ajax for over 10 millioner kroner.