FCM-forsvarer: Indbyrdes kampe mod topholdene afgør formentlig guldet
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

FCM-forsvarer: Indbyrdes kampe mod topholdene afgør formentlig guldet

FC Midtjylland føler, de har en god og realistisk chance for at blive mester denne sæson. Kian Hansen peger på, at guldet kan blive afgjort af kampene i toppen af rækken.

Brøndby IF har vundet otte kampe i streg, og FC Midtjylland har vundet otte af de seneste ni Superliga-kampe, så lige nu ligner det en duel mellem det to hold i toppen af Superligaen. De to ligger også et og to i tabellen. FC Midtjylland vandt mandag aften med 4-0 hjemme over AGF, mens Brøndby i weekenden fik en sejr med fra Silkeborg, selv om klubben var presset.

Men også lidt længere tilbagte i tabellen blev der leveret.

FC Nordsjælland på tredjepladsen vandt hele 6-0 hjemme over AC Horsens, og FC København på femtepladsen vandt med 5-1 hjemme over Lyngby.

Netop kampene mod de hold, der ligger i den absolutte top, bliver ifølge FC Midtjyllands forsvarskrumtap afgørende for, hvem der løber med guld, sølv og bronze i Superligaen.

- Hold som Brøndby og FC Nordsjælland byder sig også til, men vi er helt sikkert gode nok til at spille med om guldet. Vi har så meget power og kvalitet i truppen, at vi naturligvis skal kæmpe med om titlen. Men det bliver tæt, og guldet bliver formentlig afgjort af vores indbyrdes kampe mod topholdene, siger Kian Hansen til Herning Folkeblad om mesterskabschancerne.

FC Midtjyllands næste opgave er en hjemmekamp mod OB, inden der venter en udekamp mod Randers FC den 11. december. Derefter er der dømt vinterferie for Jess Thorup og FC Midtjylland.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.