FCM på salgsturné i Portugal
Illustration
Superliga

FCM på salgsturné i Portugal

FC Midtjylland bruger ikke kun træningsturneringen i Algarve på at forberede sig til foråret - man vil også vise talenterne frem.

FC Midtjylland skal sammen med FC København de danske indslag ved Atlantic Cup på den portugisiske Algarve-kyst. Her skal Superligaens førerhold justere de sidste ting, inden foråret byder på forsvar at førstepladsen.

Men der også andre mål med turen end blot gode træninger og træningskampe, for Atlantic Cup er en oplagt mulighed for at få vist de største unge talenter frem for klubbernes scouts.

- Man kan jo aldrig vide, hvordan de andre klubber tænker. Men vi ved, at Twente var hernede for at se på Joachim [Andersen], og det skulle være mærkeligt, om det ikke gør indtryk at se ham begå sig på det her niveau, siger Glen Riddersholm til Herning Folkeblad.

Joachim Andersen var sammen med Asger Sørensen med på sidste års tur til det portugisiske, og netop de to ungdomsspillere er nu solgt til henholdsvis Twente og Red Bull Salzburg.

Med en indtægt på over fem millioner kroner per styk - ifølge lokalavisen - er der da også god ræsonnement i at få vist varerne frem for den økonomisk trykkede klub.

I denne omgang af Atlantic Cup har FC Midtjylland fundet plads til ni akademispillere, og der spilles i aften første kamp mod tjekkiske Slovan Liberec.