FCM-stopper: Sviatchenko vil mig det bedste
Illustration
Superliga

FCM-stopper: Sviatchenko vil mig det bedste

Patrick Banggaard Jensen håber at komme med omkring U/21-landsholdet engang i fremtiden. 

FC Midtjyllands Patrick Banggaard Jensen kom i overskrifterne i sidste uge, da det danske U/21-landshold blev udtaget – og det endda uden at være med i truppen. 

Opmærksomheden skyldtes, at hans forsvarskollega i FC Midtjylland Erik Sviatchenko offentligt udtrykte undren over fravalget af Patrick Bangaard Jensen til U/21-landsholdet, hvorefter landstræner Jess Thorup forklarede sit valg

Patrick Banggaard Jensen har haft en fremragende sæson i Superligaen dette efterår, hvor han har været med til at sikre klubben den aktuelle førsteplads i landets bedste række. Han lægger ikke skjul på, at han gerne vil med på det unge landshold. 

- Selvfølgelig vil man altid gerne med, men de midtstoppere, der er udtaget, er rigtig gode. Jeg ville gerne have været med, men sådan er det, når der er gode konkurrenter, siger Patrick Banggaard Jensen til tipsbladet.dk.

Erik Sviatchenkos statement skabte en del opmærksomhed om Patrick Banggaard Jensen, men det tager forsvarsspilleren ikke så tungt. 

- Han vil mig det bedste, og da han skrev, at det var uforståeligt, at Jens Jønsson kom med i stedet for mig, var det fordi, han troede, at Jens var udtaget forsvarsspiller. Han er så udtaget som midtbanespiller, og vi er ikke konkurrenter, siger Banggaard Jensen. 

Han glæder sig i stedet over, at han indtil videre har haft en god sæson i FC Midtjylland. 

- Det er gået rigtig stærkt. Jeg er blevet fast mand, og det går godt. Der har været mange ting, jeg skulle vænne sig til i en ny klub og et højere tempo, men det er gået godt, og det er dejligt, siger Patric Banggaard Jensen. 

Forsvarsspilleren kan ikke være med i FC Midtjyllands næste kamp mod Brøndby, da han er i karantæne.